Gratis advies op jouw social media?

Social media uitbesteden prijzen en kosten

Social media uitbesteden prijzen en kosten

Wat zijn nu de kosten tegenwoordig voor het uitbesteden van je social media? De prijzen verschillen enorm per (social media) marketing bureau, en niet alleen de prijzen, ook wat je voor deze investering krijgt! Deze laatst genoemde vinden wij één van de belangrijkste, aangezien iedere ondernemer zijn of haar investering met de juiste resultaten terug wilt zien! Bij Juistonline werken enthousiaste mensen (waar niet;-) die de nodige kennis hebben om jouw (of jouw bedrijf) als expert in de markt te positioneren. Onder kennis verstaan wij, kennis van social media, online vindbaarheid en online marketing. Deze drie samen vormen in onze ogen de peilers van het goed en resultaat gedreven online actief zijn!

Profiteer nu één maand voor €97,-  i.p.v. €225,- Dat is een korting van €128,-!

Eén maand lang je social media uitbesteden voor €97,- euro! Je zit nergens aan vast maar ontvangt wel het resultaat! Daarnaast een mooie en goedkope manier om onze samenwerking te ervaren! Schrijf je in en wij nemen contact op om alles te regelen en direct te starten!

Direct contact over deze actie!

Social media uitbesteden en onze prijzen

Wat is nu de investering die wij van jou vragen voor het uitbesteden van je social media? Wij werken met twee verschillende tarieven. Wanneer je af en toe een opdracht hebt dan werken wij met een uurtarief. Ons uurtarief is € 57,25 per uur. Je moet hierbij denken aan een éénmalige online campagne, het opmaken van social media kanalen, af en toe teksten (content) schrijven voor een website of social media kanalen, en ga zo maar door. Je zoekt dus een professioneel marketing bureau waar je af en toe een opdracht voor hebt.

Daarnaast is het mogelijk om bij ons social media pakketten af te nemen. Deze social media pakketten verschillen per afname van het aantal uren per maand. Stel wij beheren 3 social media kanalen, plaatsen iedere maand 1 waardevol bericht met daarnaast nog een aantal kleine berichten dan kom je al snel op een social media pakket van 4 uur. Deze noemen wij bij ons Social media Start. Voor dit pakket vragen wij een investering van € 220,- per maand (goedkoper dan uurtarief). En zo werken wij met 3 verschillende pakketten. Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw bedrijf of investering past?

Wij starten altijd met een vrijblijvende advies gesprek waar je n.a.v. dat gesprek eerst een goed (in onze ogen werkend) plan en investeringsoverzicht van ons ontvangt. Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Jij weet dan wat jouw investering is en welk plan wij voor jouw bedrijf in gedachten hebben.