online marketing bureau groningen review 4.5 / 5 Google beoordeling

Gratis online marketing check

Online marketing bureau

Wij zijn Juistonline. Een online marketing bureau waar enthousiaste online minded collega’s met veel ervaring en kennis werken. Wij zijn al meer dan 15 jaar online actief en gebruiken deze kennis om de vooraf gestelde doelstelling voor jouw bedrijf te behalen. Wil jij met jouw bedrijf meer uit je online activiteiten halen? Dan begint dit met een goede online marketing strategie. Dit is de basis. Met hagel schieten raken we altijd wel wat maar door gericht en doordacht aan de slag te gaan bereiken wij de juiste doelgroep voor jouw bedrijf! En laten we nu eerlijk zijn, wie wil er nu niet meer klanten en dus ook meer omzet!

Online marketing strategie

de voordelen:

N

Geeft richting

Een goed online marketing plan geeft sturing en richting!
N

Resultaten

Je behaalt resultaten (gericht op je bedrijfsdoelstelling) doordat je een duidelijk plan hebt
N

Eenheid

Je creeert eenheid in je online uitingen!
N

Meetbaar

Alle resultaten zijn inzichtelijk en goed meetbaar
N

Relatief goedkoop

Je kunt met een goed online marketing plan succesvol zijn met een beperkt budget!
N

Iedereen is online

Al jouw potentiele klanten zijn online actief. Met een gedegen online marketing plan benader je deze op de juiste manier!
Een bedrijf waar kennis en ervaring aanwezig is en deze goed weten in te zetten voor mijn bedrijf. Mijn vraag destijds was om mijn bedrijf boven mijn “collega¬† bedrijven” in de omgeving te krijgen bij Google en om mijn volledige social media te doen. Hier had ik geen tijd voor. Ik sta nu bovenaan bij veel zoekresultaten in Google en krijg zelfs iedere maand extra offerte aanvragen binnen. Gewoon netjes en professioneel gedaan! En nog steeds een leuke en waardevolle samenwerking.
Gert jan Berends

Directeur, Berendsbouw

Een paar jaar geleden zijn de mensen van Juistonline voor ons begonnen met het opzetten van de volledige online marketing. Wij verkochten toen wel kerstbomen aan particlulieren of zelfs wel een enkele keer aan een gemeentehuis voor een grote boom op het plein. Maar kerst 2017 was toch wel het toppunt… We hebben dit jaar meer dan 100 aanvragen voor grote kerstbomen gehad! Wat een paar jaar geleden nog een leuk dingetje voor erbij was is nu tot een echt fulltime business uitgegroeid!
Mieke v/d Gugten

Eigenaresse, de kerstboomboerderij

Onze webshop kon een extra boost gebruiken, dat zijn toch van die dingen waar je zelf niet zo snel aan toe komt. Allereerst is het design op een aantal punten veranderd, de beleving van de bezoeker komt nu veel beter over. Ook het uitbesteden van de social media heeft ons veel meer nieuwe klanten opgeleverd! We zouden het voor 3 maanden aanzien maar besteden het nu alweer 2 jaar uit! Het gaat goed en de samenwerking is dikke prima! Top!
Matthijs Oostra

Online marketeer, osbplaat.nl

Online marketing strategie check!