online marketing bureau groningen review 4.5 / 5 Google beoordeling

Social media

Social media zijn online platforms waar mensen en bedrijven zonder tussenkomst van anderen contact met elkaar hebben. Op deze verschillende soorten social media platforms kan dit gebeuren door video’s, tekst berichten, audio of foto’s.

Social media en marketing

Tegenwoordig wordt social media veel ingezet als marketing tool en is hier zelfs al niet meer in weg te denken. En logisch ook het is (afhankelijk van welk social media kanaal je gebruikt) een goed communicatie middel! Daarnaast, in welke doelgroep jouw bedrijf zich ook begeeft bijna al jouw potentiële klanten doen ook aan social media! Doordat je goed kunt filteren op doelgroepen kun je bijna altijd in jouw “warme” doelgroep actief zijn! Ook is het meten en analyseren erg goed te doen, je kunt dus goed je resultaten zien!

Social media uitbesteden of zelf doen

Dit hangt van veel factoren af welke keuze je hierin maakt. Er zijn bedrijven die hun social media in eigen beheer houden maar hebben hier vaak ook de tijd en kennis voor of iemand speciaal voor op kantoor zitten. Wanneer dit niet het geval is dan is je social media uitbesteden een goede optie. Wij werken met ervaren mensen die creatief en goed in communicatie zijn. Heb je hier het budget voor dan kan het uitbesteden van je social media zeker een winstgevende actie zijn!

Social media uitbesteden

de voordelen:

Meer klanten

Meer potentiele klanten vinden de weg naar je bedrijf.

Hogere omzet

Door het toenemen van het aantal klanten zal je omzet hoger uitvallen!
}

Meer eigen tijd

Jij hebt hierdoor meer tijd voor je eigen taken en business!

Zelf geen kennis op doen

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en kennis, deze inhaalslag hoef jij niet meer te maken en vooral niet bij te houden!

Leuke dingen

Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal toch het liefst dingen doen die we leuk vinden en waar we goed in zijn?

Duidelijk overzicht

Je krijgt een duidelijk overzicht van de online activiteiten en resultaten. Je kunt direct zien waar je aan toe bent.
Een bedrijf waar kennis en ervaring aanwezig is en deze goed weten in te zetten voor mijn bedrijf. Mijn vraag destijds was om mijn bedrijf boven mijn “collega  bedrijven” in de omgeving te krijgen bij Google en om mijn volledige social media te doen. Hier had ik geen tijd voor. Ik sta nu bovenaan bij veel zoekresultaten in Google en krijg zelfs iedere maand extra offerte aanvragen binnen. Gewoon netjes en professioneel gedaan! En nog steeds een leuke en waardevolle samenwerking.
Gert jan Berends

Directeur, Berendsbouw

Een paar jaar geleden zijn de mensen van Juistonline voor ons begonnen met het opzetten van de volledige online marketing. Wij verkochten toen wel kerstbomen aan particlulieren of zelfs wel een enkele keer aan een gemeentehuis voor een grote boom op het plein. Maar kerst 2017 was toch wel het toppunt… We hebben dit jaar meer dan 100 aanvragen voor grote kerstbomen gehad! Wat een paar jaar geleden nog een leuk dingetje voor erbij was is nu tot een echt fulltime business uitgegroeid!
Mieke v/d Gugten

Eigenaresse, de kerstboomboerderij

Onze webshop kon een extra boost gebruiken, dat zijn toch van die dingen waar je zelf niet zo snel aan toe komt. Allereerst is het design op een aantal punten veranderd, de beleving van de bezoeker komt nu veel beter over. Ook het uitbesteden van de social media heeft ons veel meer nieuwe klanten opgeleverd! We zouden het voor 3 maanden aanzien maar besteden het nu alweer 2 jaar uit! Het gaat goed en de samenwerking is dikke prima! Top!
Matthijs Oostra

Online marketeer, osbplaat.nl

Profiteer nu één maand voor €97,-  i.p.v. €225,- Dat is een korting van €128,-!

Eén maand lang je social media uitbesteden voor €97,- euro! Je zit nergens aan vast maar ontvangt wel het resultaat! Daarnaast een mooie en goedkope manier om onze samenwerking te ervaren! Schrijf je in en wij nemen contact op om alles te regelen en direct te starten!

Ook meedoen met deze actie?

Social media uitbesteden

Bij Juistonline werken experts, enthousiaste online minded collega’s met veel ervaring en kennis. Wij zijn al meer dan 15 jaar online actief en gebruiken deze kennis om de vooraf gestelde doelstelling voor jouw bedrijf te behalen. Wij houden zelf absoluut niet van online spam berichten en posts en geloven ook niet in de werking hiervan. Waar wij wel in geloven is het delen van kennis, verschaffen van interessante en juiste informatie aan jouw potentiele (zoekende) klanten. Hierdoor positioneren wij jou of jouw bedrijf als expert in de markt. Mensen die terug komen om te bestellen of juist wel het contact formulier invullen voor een afspraak. Ook direct meer resultaat met social media uitbesteden

Social media uitbesteden, ik wil meer info!

12 + 12 =